אחרי ניתוח tvto

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

04/05/2009 | 12:34 | מאת: yael

אני אישה בגיל 45 עברתי לפני שבועיים ניתוח tvto וקולפורפיה קידמית ואחורית. אני חשה מצויין. נותנת שתן טוב. יש לי דבר אחד שמטריד אותי ומאחר והרופא שלי בחול כרגע לא בא לי לרוץ לרופא אחר. אני כל הזמן חשה מין רטיבות. ויש לי על הפד מין כתם קטן. האם יכול להיות שיש לי דליפה מתמדתשל שתן. האם זו תופעה ידועה אחרי ניתוח והאם זה חולף. האם זה משהו שאני בכל זאת צריכה לרוץ דחוף לרו]פא אחר או פשוט להמתין עד שהמנתח שלי יחזור. זה לא מוגלתי ואין לזה ריח.

09/05/2009 | 03:49 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש צ ורך ברור לברר את המצב ולשלול שהרטיבות היא שתן. את יכולה להמתין לחזרת המנתח שכן הברור והטיפול לא ישתנו במספר ימים.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה