בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

29/04/2009 | 00:16 | מאת: חגית

שלום אני שנה וחצי אחרי לידה (שלישית) סובלת מבריחת שתן בפעילות גופנית בזמן שיעול, עיטוש... בימים האחרונים אני מרגישה ורואה מעין בלון שיוצא מהנרתיק האם זה מעיד על צניחת רחם? שלפוחית? עד כמה דחוף לטפל ומה הטיפול? תודה

30/04/2009 | 07:21 | מאת: ד

גוש הבולט מבין שפתי הפות הוא צניחה משמעותית. עליך לפנות לאורוגינקולוג לאבחון מדוייק של הצניחה והדליפה. ישנן אפשרויות טיפול בתירגול ואף ניתוחים או טבעת נרתיקית למצב. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה