צניחה חוזרת

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

26/04/2009 | 08:57 | מאת: אירית

א ני כבת 44 לפני כשנתיים עשו לי ניתוח לתיקון הצניחת הרחם דרגה 2 הניתוח היה קשה לי ועכשיו חזרה לי הצניחה ברמה בלתי נסבלת מה עושים האם אפשר להשתמש בינתתיים בקוביה ומה הפתרון הסופי

27/04/2009 | 06:19 | מאת: ד"ר קונדריאה

בודאי שאת יכולה להעזר בקוביה בינתיים. באשר לטיפול מלא נראה שאת זקוקה לניתוח נוסף וכדאי שתפני לאורוגינקולוג מןמחה לניתוחים מסוג זה ע"מ להגיע לתכנית הטיפול הטובה ביותר. את זקוקה לתיקון עם חיזוק עי רשת. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה