לאחר לידה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

16/04/2009 | 23:06 | מאת: ליפז

שלום רב לפני שלושה חודשים עברתי לידת מלקחיים איומה וטראומטית מאוד. היום הסתכלתי בפעם הראשונה וראיתי שהנרתיק לא נראה בכלל אותו הדבר- מבצבץ שם משהו - אולי שלפוחית? הייתי באבחון ונאמר לי שיש צניחה של השלפוחית והומלץ פיזיותרפיה. מפריע לי הבצבוץ הזה מה ניתן לעשות והאם פיזיותרפיה תעזור לזה לא לבצבץ? דבר שני - יש קרעים שכנראה לא נתפרו טוב באזור השפתיים הפנימיות- האם יש לזה תיקון ןמהו? בנוסף צלקת אדומה גדולה מהתפר עד לישבן מה עושים עם זה? יש לנ"ל תיקונים קוסמטיים? ושאלה אחרונה : לאור כל המצב יש איפשהו פורום לתמיכה נפשית- אני מאז הלידה לא יכולה לדמיין אפילו יחסי מין, מרגישה כאילו שעברתי התעללות ובאופן כללי מזועזעת ממה שראיתי תודה רבה

18/04/2009 | 12:19 | מאת: ד"ר קונדריאה

עליך לפנות לאורוגינקולוג לאבחון. לעיתים יש צורך בתיקון כירורגי של הנרתיק להחזרת המצב לקדמותו. באשר לתמיכה לפני בבקשה לפורום שלנו-וולפסון ונעזור בשימחה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה