מתן שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

16/04/2009 | 19:26 | מאת: חלי

בס"ד שלום ד"ר אחותי בת 35 לוקחת כדורים ללחץ דם, נורמיטן ואנלדקס, עכשיו התחילה לקחת כדור לסוכר גלוקומין, הבדיקה הביתית ללחץ דם וסוכר דווקא נראית בסדר אבל אחותי כל הזמן צריכה ללכת לשירותים , יש לה המון שתן כל חצי שעה בערך, יש לה גם בנוסף כאבי ראש חזקים וסחרחורות וחולשה לאן עלינו לפנות לאיזה רופאים? הרופאת משפחה אומרת הכל בסדר, אצל אחותי הכל ממש לא בסדר, האם צריך לפנות לאורולוג ונוירולוג? צילום כליות? אני מודה לך על עזרתך בכבוד רב רחלי

18/04/2009 | 11:19 | מאת: ד"ר קונדריאה

תרופות לד וכן סכרת עלולים לגרום לריבוי שתן. יש לפנות לאורוגינקולוג לברור וטיפול במצב. הטיפול יהיה כנראה תרופתי. בהצלחה

22/04/2009 | 17:36 | מאת: חלי

ד"ר שלום בהמשך לשאלתי הקודמת, אחותי ביצעה בדיקת שתן ויצאה לה תוצאה גבוהה MICROALBUMIN/CREAT 245.83 , מה זה אומר? מחכה בקוצר רוח לתשובתך תודה חלי

22/04/2009 | 18:36 | מאת: חלי

שלום ד"ר בהמשך לשאלתי הקודמת, אחותי ביצעה בדיקת שתן ויצאה לה תוצאה גבוהה MICROALBUMIN/CREAT 245.83 , מה זה אומר? מחכה בקוצר רוח לתשובתך תודה חלי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה