בריחת שתן בקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/01/2004 | 16:22 | מאת: מיטל

אני בת 17. בשיא של יחסי המין (אורגזמה) בורח לי שתן, האם הדבר נורמלי? תודה

19/01/2004 | 09:12 | מאת: ד"ר קונדריאה

התופעה מוכרת אך כמובן מפריעה. שתי אפשרויות. האחת שמדובר בדליפת שתן במאמץ. השניה שהאורגזמה גורמת להתכווצויות השלפוחית ודליפת שתן. ראשית אני ממליץ לרוקן את השלפוחית לפני יחסי מין , במידה ולא עוזר לפנות לברור אורוגינקולוגי בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה