בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

29/03/2009 | 08:01 | מאת: אני

אני בת 37 לא נוטלת תרופות דרך קבע בריאה בד"כ לפני כשנה סבלתי מכאבים בצד בדיקה קצרה העלתה כי יש דם בשתן הרופאה רשמה לי אנטיביוטיקה שאותה לא לקחתי כי הכאב חלף..לפני כחודשיים שלושה גילתי כי אני מתעוררת עם ריח של שתן והיום קיבלתי הוכחה חד משמעית בזמן ערות כי כנראה שאני סובלת מבריחת שתן.. האם יש קשר בין הדם שהתגלה בשתן לבין בריחת שתן? 2. מה עושים?????????? תודה אני.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה