בריחת צואה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

29/03/2009 | 06:15 | מאת: גוגו

אני בת 59 סוכרתית קצת בעיות בלב 8 לידות טבעיות , יש לי צניחת רחם בדרגה יותר מבינונית, דליפת שתן, ועכשו בריחת צואה רכה ולפעמים קשה שיורדת בלי שליטה הצילו!!!!! מה אנ יעושה? אין לי סבלנות לתרגילים אפשר לעשות ניתוח משולב להכל?

01/10/2009 | 01:48 | מאת: מילי

יש מוצר שנקרא אנאל פלאג שמונע בריחת צואה. המוצר משווק על ידי חברת קולופלסט מכפר סבא.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה