בעיה מוזרה שנשמשכת כבר שנים

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

17/03/2009 | 10:27 | מאת: ענבר

בס"ד שלום, יש לי תופעה מוזרה כזאת כבר המון שנים.אני מרגישה שאני צריכה לשירותים לעיתם קרובות מאוד (שתן), וכשאני הולכת לפעמים כשאני באה לצאת אני מרגישה שיש עוד ומסתבר שזה רק טיפות. לפעמים בורח לי בלי לשים לב,לפעמים אני כן מרגישה את זה,לפעמים זה מצחוק או תזוזה כלשהיא מוגזמת. חשוב לי לציין שזה כבר שנים ככה וזה נורא מציק. מה זה יכול להיות?זה נורמלי.?כי בסך הכל זה לא מלווה בכאבים זה פשוט ממש מציק ולא נעים.

23/03/2009 | 08:50 | מאת: ד"ר קונדריאה

הבעיה מוכרת. עליך לפנות לאורוגינקולוג לאבחון מלא. יתכן וקשור לתיפוד כיס השתן או מבנה הנרתיק וכו. בכול מקרה אין זאת בעיה קשה או קשה לטיפול לאחר אבחון.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה