עצב סיקרלי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/02/2009 | 13:25 | מאת: ציפי

אני בת 60 סובלת מזה 5 שנים מבריחת שתן וצואה ואחר בדיקות מעמיקות בבי"ח וולפסון הופנתי לדר רוזן עדה. הותקן לי קוצב" לעצב הסיקרלי" מזה שנתיים כמו כן מקבלת תרופה בשם Oxybutynin GM 5mg במינון חצי כדור כל יום, כמות גדולה יותר גרמה לי ליובש חזק בפה.למרות כל זאת הבעיה לא נפטרה דבר המעיב על איכות החיים שלי,מבקשת לדעת אם ניתן לקבל טיפול נוסף או משלים אשר יפטןר את הבעיה. ברצוני ךציין כי אני סובלת גם ממיגרנות ולא כל תרופה מתאימה לי .בברכה. ציפי

01/03/2009 | 09:13 | מאת: ד"ר קונדריאה

פני בחזרה למרפאת ריצפת אגן בביח וולפסון ונשנה את הטיפול. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה