חיידק אנטרובקטר

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/02/2009 | 21:43 | מאת: ליאת

שלום רב, בת 29, ללא ילדים. בחודש האחרון היו לי כאבים חזקים בבטן התחתונה עם דימומים בשתן. הרופא שלח אותי לבצע בדיקת שתן תרבית וכללית ונראתה דלקת עם חיידק אנטרובקטר. מעולם לא היה לי את החיידק הזה וכאשר קראתי קצת הבנתי שהוא מצוי במעיים. שאלתי היא כיצד החיידק יכול לעבור מהמעיים למערכת השתן ושנית איני אוהבת ליטול את האנטיביוטיקה אני מרגישה חלשה ביותר האם החיידק יכול להיעלם מעצמו? תודה רבה

15/02/2009 | 08:00 | מאת: ד"ר קונדריאה

החיידק יוצא מפי הטבעת, מטייל ועולה לנרתיק וכיס השתן. כן הדלקת עשויה לעבור גם ללא טיפול אך הסיכון לסיבוכים גדול הרבה יותר, זיהום כללי בגוף, נזק גדול לכיס השתן וכו. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה