צניחה וניקוי רעלים

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

08/02/2009 | 11:44 | מאת: רוני

שלום, יש לי צניחת רחם דרגה 2 (אחרי 2 לידות). אני מעוניינת לעבור טיפול לניקוי רעלים בשיטת הידרותרפיה. נאמר לי שבעת הטיפול לוחצים (בשיטה מיוחדת) על הבטן, עליונה ותחתונה שמפעיל לחץ גם על הרחם (בשל הלחיצות. האם טיפול כזה אינו מומלץ במצבי? האם הלחיצות על הבטן יכולות להרע את הצניחה או שמה אין קשר כל כך היות והצניחה היא פנימית? תודה רוני

11/02/2009 | 04:39 | מאת: ד"ר קונדריאה

לא התיחס לניקוי הרעלים אך אומר שאין שום בעיה ללחוץ על הבטן. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה