צריבה בשתן. כבר ממש נואשת

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/02/2009 | 12:26 | מאת: רעות

שלום, אני כבר 8 חודשים סובלת מצריבות חוזרות ונשנות בשתן. תחילה חשבתי שזה קשור לקיום יחסי מין, אז טופלתי בסדורל ואנטיביוטיקה. כבר אז הטיפול לא עזר, עשו לי מס' בדיקות שתן ואף פעם לא מצאו כלום. מאז אני עד היום סובלת, זה קורה לי במתן שתן בבוקר, או לאחר קיום יחסי מין או ללא שום קשר. כשאני מרגישה בצריבה, אז אני ממש מנוטרלת ועניין זה ממש משבש לי את השגרה היומית לעיתים עד כדי מצב שאיני יכולה להגיע לעבודה או לאוניברסיטה. בנוסף אני מרגישה אי אפשרות לשלוט על השתן, ואני פשוט שמה תחבושת עד שזה עובר. הרופאה האחרונה שביקרתי אצלה נתנה לי לקחת כדור אחרי קיום יחסים למשך חודשיים, אך כפי שאמרתי זה לא עוזר. האם יש עוד משהו לעשות בנידון? האם אני סובלת מעניין אחר שטרם עלו עליו? מודה לכם מראש....

11/02/2009 | 04:37 | מאת: ד"ר קונדריאה

הבעיה מוכרת. יש צורך באבחון. נראה שמדובר בסינדרום השופכה ואזי הטיפול הוא תרופתי. פני לאורוגינקולוג . בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה