האם ייתכן שזו דלקת בדרכי השתן ?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

30/01/2009 | 15:24 | מאת: ניצה

שלום ד"ר, לא ענית לי, כנראה בטעות, ולכן אני חוזרת על שאלתי : אני מרגישה צורך לתת שתן כל חצי שעה. אני בת 53, יש לי 5 ילדים, ללא מחלות רקע. האם ייתכן שזו דלקת בדרכי השתן ? ואם כן - האם ייתכן שנדבקתי בעת קיום יחסים ? או לחילופין, האם אני יכולה להדביק את בן זוגי בעת קיום יחסים ?

11/02/2009 | 04:33 | מאת: ד"ר קונדריאה

במידה והופיע בפתעומיות לאחרונה בהחלט יתכן ומדובר בדלקת. במידה והמצב התפתח לאיטו ומתמשך- זאת שלפוחית רגיזה. פני לאורוגינקולוג לאבחון וטיפול. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה