גזים מהווגינה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/07/2008 | 21:19 | מאת: מאי'ה

מה הסיבה לגזים מהווגינה?ליפני כשנה בערך ניתוח להרמת שלפוחית השתן.אני רוצה לציין שהיו גזים גם ליפני ניתןח.האם ניתן לטפל בזה?לי באופן אישי לא מפריע אך זה לא נעים .משמיע ממש רעש כאילו בלון שיורד לו אויר.תודה.אמא ל-4 ילדים.

10/07/2008 | 14:42 | מאת: ד"ר קונדריאה

הלידות שינו את הנרתיק כך שאויר נכלא בתוכו. ניתן לבצע ניתוח לשיחזור צורת הנרתיק. יש לכך סיכוי סביר להצליח.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה