בת 28 מרטיבה ומצאתי פתרון מושלם

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

04/01/2004 | 08:09 | מאת: מיטל ג

אני בת 28 אני סובלת בזמן האחרון מבריחת שתן בזמן העבודה . תחבושות ופדים למינהם זה לא עובד לשתן !! התחלתי להשתמש בתחתוני חיתול אני רוצה לומר לכם זה פתרון מושלם מרגישים יבשים כל היום . הם לא בולטים מהמכנסיים ממש כמו תחתון רגיל מעולה יש לציין ניתן להשיגם בבתי מרקחת סופר פארם או בחניות שמוכרים חיתולי מבוגרים ניתן להתיעץ עם המוכר/ת בלי להתבייש .

04/01/2004 | 13:40 | מאת: ד"ר קונדריאה

שלום מיטל מדובר בעקר בהפרעה באיכות חיים. כל פיתרון העוזר לך ומשפר את איכות חייךבמידה המספקת לך-הוא פיתרון טוב. אני בכל זאת ממליץ שתפני לברור מכוון שיתכן ויתאימו לך פתרונות פשוטים יותר ואולי אפילו טיפול חד פעמי לפתור את הבעיה. ברור לך שברור ואבחון אף פעם לא מחייבים אותך להסכים אוטומטית לטיפול. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה