בת 16 צריכה עזרה בדחיפות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/12/2003 | 17:35 | מאת: פיורלה

שלום1 הגעתי לפורום הזה ממש נואשת אני לא יודעת כבר מה לעשות! אני בת 16סובלת כבר כמה שנים מבריחת שתן מוגזמת! כשאני משתעלת , צוחקת , עושה אפצ'י וכו' . אני לא רותה ללכת לגניקולוג כי אני מתביישת ואני גם לא רוצה לספר לאמא שלי! אפילו פדים(תחבושות של מחזור) לא עוזרות לי כבר כל הזמן בורח לי שתן ואני לא מצליחה לשלוט על זה יורד לי בכמויות אדירות מה לעשות?בבקשה תענו לי מהר אני כל הזמן מרגישה לא נוח והריח הורג אותי לא משנה עם לפני שניה התקלחתי אחרי 5 דקות כאילו כלום!

21/12/2003 | 23:28 | מאת: אתי

שלום חמודה. דעתי היא שקודם כל תשתפי את אימך אין על מה להתבייש אין כמו א י מ א וחשוב שתלכי לרופא משפחה ואל תתביישי לספר את מה שכתבת כאן ואז הוא יחליט מה לעשות בהמשך האמיני לי אין מהב להתבייש מרופאים אולי את יכולה לבקש שרופאה תבדוק אותך בהצלחה.

31/12/2003 | 11:22 | מאת: ד"ר קונדריאה

שלום פיורלה לפי התאור שנתת את חייבת לפנות לרופא. אני מניח שאת משתמשת בפדים בינתיים אך את חייבת להבדק. תתיעצי אם אמא, חברה, רופא משפחה, אחות בית הספר או כול גורם רפואי אחר, ולפי זה תלכי להבדק. בפעם הראשונה את יכולה כמובן לבקש לא להבדק אלה רק להסביר את בעייתך. בהצלחה

03/01/2004 | 12:24 | מאת: בתיה עמאר

אני עשתי את הנתוח ולא הצליח זמן החלמה יותר מחודש הסבל היה גודל אני בת 45אם ל-3 את הניתוח עשתי באוסתא זה בת-חולים פרטי יום אחד והביתה עם את יוכלה להישאר ככה עם לא תילכי לעשות התעמולת

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה