בריחת שתן בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/12/2003 | 13:05 | מאת: ליזי

בעת קיום יחסי מין הרגשתי לח ואפילו רטוב מעט יותר מן הרגיל, האם עצם קיום יחסים לוחץ על השלפוחית וגורם לטפטוף? ומה עצתכם בנושא.

31/12/2003 | 11:25 | מאת: ד"ר קונדריאה

שלום ליזי במדה וזה היה חד פעמי או תקופה קצרה וחלף יתכן ומדובר היה בדלקת בנרתיק. במדה וזה חוזר לפרקים זה עלול להיות דליפת שתן בעת יחסי מין או אורגזמה. ראשית כדאי לרוקן את השלפוחית לפני המגע. כדאי כמו כן להבדק אצל אורוגינקולוג- לאבחן ולהחליט על טיפול. חבל לסבול מירידה באיכות החיים בברכה

12/01/2004 | 18:43 | מאת: סוכן

לבת זוגתי זה קורה והיא חושבת שהיא מגיעה לאורגזמה לא נוח להסביר לה שהיא לא שולטת על השתן וכי זה מרטיב את המיטה וכתוצאה מכך אני לא יכול לקיים איתה יחסים אורלים באם יש פתרון רפואי או אחר אשמח לשמוע

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה