בריחת שתן אצל נערה בת 13

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/12/2003 | 10:43 | מאת: גלית40

יש לי כמה שאלות בנושא הזה: לאיזה ממוחה פונים עם הבעיה הזאת האם יש רופא מומחה או פונים לרופא נשים רגיל? מה הבדיקות שצריכים לבצע? האם צריכים הפנייה מרופא המשפחה? עיקר הבעיה: המצב הולך ומדרדר עם השנים . יש לה בריכת שתן בזמן שהיא מטיילת עם החברות וגם בדרך מבית הספר למרות שהיא טוענת שלפני היציאה מכותלי בית הספר היא תמיד הולכת לשירותים. בבית זה אף פעם לא קורה.

05/12/2003 | 00:52 | מאת: elish

ללכת מהר לארוגניקולוג, או לגניקולוג שיאבחן וישלח למומחה בתחום. לא להזניח בשום אופן.

31/12/2003 | 11:44 | מאת: ד"ר קונדריאה

פונים לרופא נשים המומחה להפרעות בדרכי השתן התחתונות- אורוגינקולוג בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה