בריחת שתן בגיל 52

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

28/11/2003 | 14:50 | מאת: פאינה

יש לי בעיה של בריחת שתן אני בריאה בדרך כלל .עברתי שתי לידות עד גיל 25 .תמיד סבלתי מהבעיה אבל לפני שנה הבעיה הזאת החריפה. אני מבקשת לדעת לאיזה רופא אלי לפנות ומהן השיטות המקובלות לטיפול במצבי (גניקולוג לא המליץ על שום טיפול ואני מאוד סובלת ולא יודעת למי לפנות לקבלת עזרא) ,תודה

03/12/2003 | 21:11 | מאת: מאי

אני מציעה לך לפנות לאורולוג שמתמחה באורולוגיית נשים ולא לפנות לרופא נשים. אני פניתי לרופא נשים עם בעיה דומה ואכלתי אותה. לדעתי בעיניין של בריחת שתן האורולוגים מבינים יותר וגם יותר יודעים איזה בדיקות לעשות. בהצלחה. אם תרצי המלצות צרי קשר.

31/12/2003 | 11:54 | מאת: ד"ר קונדריאה

תחום האורוגינקולוגיה משותף לגינקולוגים ואורולוגים. ישנה התמחות על הנקראת אורוגינקולוגיה ורצפת אגן. ישנן יחידות כאלה בחלק מבתי החולים וגם בקופות החולים יודעים להפנות לכתובת הנכונה. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה