בעייה דחופה ביותר

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

23/11/2003 | 01:49 | מאת: שירלי

יש לי בעייה: במהלך הלילה (ברגעים אלו ממש) הרגשתי לחץ על השלפוחית. ניגשתי לשירותים והטלתי כמות שתן נורמלית. חזרתי לישון, אך לאחר 2-3 דקות הרגשתי שוב לחצים, כאילו לא הייתי כלל בשירותים. ניגשתי שוב לשירותים, אך הפעם יצאה לי רק כמות קטנה מאוד של שתן. חזרתי פעם נוספת למיטה, אך שוב, לאחר 2-3 דקות זה קרה לי שוב. הרגשתי דחף בלתי מוסבר להשתין. כך, במשך מספר לא מבוטל של פעמים זה המשיך, עד רגעים אלו ממש. אני חייבת עזרה ותשובה דחופה. האם התופעה מוכרת ? מה עושים נגד זה ? איך זה בכלל התחיל ? ממתינה לתשובתך ומקווה שיש רופא ער כרגע, או חולה שסבל/ה מאותה תופעה. שירלי

23/11/2003 | 15:49 | מאת: שני

שלום קודם כל עלייך לבדוק אם את בהריון אם כן מזל טוב ואם לא כנראה שאת סובלת מדלקת כלשהי לכי להיבדק אצל רופא ובהצלחה!

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה