ברחית שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/11/2003 | 16:12 | מאת: אור

אמי כבת 68 לפני שנים מס' התלוננה על בריחת שתן קלה לאחר היתיעצות עם הרופא נישלחה לבצע מס' בדיקות ונאמר לה שאם זה יפריע ממש היא תישלח לניתוח כיום היא מיתלוננת על בריחת שתן חזקה יותר בירצוני לדעת מה אפשר לעשות חוץ מניתוח ואם הפיתרון היחיד זה ניתוח מה זה הניתוח הזה בעצם איך הוא מיתבצע? אהה ושכחתי לציין שהרופא בעצם גם נתן לה כדורים והכדורים גם לא עזרו לה.

12/12/2003 | 14:46 | מאת: ציפורה

איך יודעים מה זה בריחת שתן מהם הסימנים לכך.

31/12/2003 | 11:59 | מאת: ד"ר קונדריאה

השאלה כללית מדי וחשוב האבחון המדוייק. נראה לי שביצעו נסיון טיפול תרופתי שכנראה נכשל. יש לדעת שבמצבים מסויימים הניתוח הוא הפיתרון הנכון ויש לפנות למומחה מתאים ולדרוש הסבר מקיף ומלא ע"מ להבין את הניתוח תוצאותיו והסיכונים הטמונים בו. יש לנו כיום אפשרות להציע ניתוחים שהם מאוד יעילים, זעיר פולשניים, החלמה מהירה ואחוז סיבוכים נמוך מאוד. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה