בריחת שתן - "ספינה ביפידה"

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

22/10/2003 | 12:13 | מאת: מירי

שלום רב, הנני בת 31 נולדתי עם ספינה ביפידה ועקב כך סובלת מאי שליטה בשלפוחית השתן. עקב כך אני מצנטרת את עצמי בעזרת קטטרים. האם יש משהו חדש בתחום אשר ניתן לשפר את מצבי ? והאם מגיע לי אחוזי נכות על זה (אני עובדת ומתפקדת כמעט כמו כולם). תודה רבה על תשובתך המהירה מירי

19/12/2003 | 10:08 | מאת: מומי

היי מירי. אני נמצא באותה בעיה כמו שלך ויכול להיות שיהיו לי כמה תשובות לשאלותייך. אשמח לענות לך

21/12/2003 | 12:38 | מאת: מומי

היי מירי. אני באותה בעיה כמו שלך וייתכן שיש לי כמה תשובות עבורך. תוכלי לפנות אליי

21/12/2003 | 12:39 | מאת: מומי

היי מירי. אני באותה בעיה כמו שלך וייתכן שיש לי כמה תשובות עבורך. תוכלי לפנות אליי מירי כתב/ה: > > שלום רב, > > הנני בת 31 נולדתי עם ספינה ביפידה ועקב כך סובלת מאי שליטה > בשלפוחית השתן. עקב כך אני מצנטרת את עצמי בעזרת קטטרים. > > האם יש משהו חדש בתחום אשר ניתן לשפר את מצבי ? והאם מגיע לי > אחוזי נכות על זה (אני עובדת ומתפקדת כמעט כמו כולם). > > > > תודה רבה על תשובתך המהירה > > מירי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה