יש טיפול תרופתי לתופעה? מה? של איזו חברה?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/10/2003 | 16:38 | מאת: ליאורה

יש טיפול תרופתי לתופעה? מה? של איזו חברה?

14/11/2003 | 05:53 | מאת: דלית

ברמב"ם (במרכז הארצי לטיפול בשליטה בסוגרים - של פרופ' ורדי) ונידמה לי שגם באסף הרופא נתן טיפול לבעיות אי שליטה בשתן (קלה וחמורה) ע"י כסא מגנטי. הטיפול נוח, ללא תופעות לוואי, כולל 116 פגישות של 20 דקות, נתן בבגדים, לא מביך ולי עזר מאד !!!!. הוא מחזק את השרירים ומייצב אותם ובכך פותר או מקל מאד את הבעייה. תרופות (תמיד ניתנות לאורך זמן ובטח כוללות תופעות לוואי), טיפולים חודרניים דרך הנרתיק שאינם נעימים ומביכים וניתוח - אלוהים ישמור הם פיתרון קשה יותר למה לרוץ לזה? תתחילי מהקל. תתיקשרי לרמב"ם למרכז הזה ותישאלי. אולי יתאים לך. בהצלחה.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה