מהן הדרכים להתמודדות עם תופעת בריחת שתן?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/10/2003 | 12:32 | מאת: איריס

מהן הדרכים להתמודדות עם תופעת בריחת שתן?

15/10/2003 | 20:38 | מאת: חווי

בגלל מצב כזה עברתי ניתוח הנקרא T.V.T. זה ניתוח קטן שלאחריו יש איכות חיים.

22/10/2003 | 12:21 | מאת: דניאלה

שלום רב, אודה מאד על פרטים נוספים על TVT מנסיונך. מתי ואיפה עברת הניתוח, משך החלמה וכו (האם אפשר שם המנתח?) המון תודות, דניאלה

15/10/2003 | 20:43 | מאת: חווי

לאיריס שלום, גם אני סבלתי מתופעה זו אין אני יודעת את מצבך. לאחרונה עברתי ניתוח T.V.T. ניתוח קצר וזמן החלמה מהיר. מאז הניתוח חיי השתנו. אני ממש ממליצה.>

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה