לימודי הפרעות תקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

23/09/2002 | 14:55 | מאת: ע.ל

אני תלמידת שנה שלישית למדעי ההתנהגות (B.A) ומאוד מתעניינת בתחום ההפרעות בתקשורת ומעוניינת להמשיך לתואר שני תחום זה. אך מחיפושים באינטרנט נראה כי אין אפשרות להמשיך בתחום אלא אם מגיעם מלמודים אלה בתואר ראשון. שאלתי היא האם כן ישנה אפשרות להכנס לתחום לאחר סיום תואר ראשון במדעי ההתנהגות ואם כן אז היכן? אם לא האם ידוע מה כן צריך לעשות על מנת להכנס לתחום?

24/09/2002 | 09:25 | מאת: ד"ר עופר אמיר - קלינאי תקשורת

זו שאלה מורכבת. באופן כללי, את תידרשי לעשות השלמות רבות על מנת לקבל את התואר. נראה לי שידרשו ממך לעשות תואר ראשון בתחום, שבמהלכו, מן הסתם, תהיי פטורה מקורסים רבים, בשל הרקע הקודם שלך. בכל מקרה, על מנת לקבל תשובה יותר מוסמכת ומפורטת, אני מציע לך לפנות לחוג להפרעות בתקשורת באוניברסיטת ת"א (אשר הוא היחיד בארץ כיום המעניק MA בתחום), על מנת לקבל תשובות מדוייקות יותר. בהצלחה... זה תחום מרתק...ושווה את ההשקעה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה