שם המאמר הלך לאיבוד

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

19/09/2002 | 18:01 | מאת: רונית

ד"ר עופר אמיר, שלום אשמח אם תוכל לכתוב מהו שם המאמר של (1996) Owens המופיע בביבליוגרפיה של מבחן מעש"ה ( מבחן עיבוד שפה דבורה), [לא הצלחתי למצוא את המאמר דרך ה-medline בעזרת שם המחבר והשנה בלבד, ואין באפשרותי להשיג את המבחן] תודה וחג שמח, רונית

24/09/2002 | 09:59 | מאת: ד"ר עופר אמיר - קלינאי תקשורת

שלום, למרות שלא זו המטרה של הפורום הזה... אשמח לעזור... המקור שציינת אינו מאמר, אלא ספר, ולכן לא תמצאי אותו במאגרי המידע הממוחשבים כגון medline. בכל מקרה זה המקור: Owens, R. (1996). Language Development: An Introduction (4th edition). Colombus, OH:Merrill/Macmillan אני מקוה שזה עוזר.

24/09/2002 | 10:20 | מאת: רונית

לד"ר עופר אמיר, תודה רבה, זה בדיוק מה שחיפשתי

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה