ילדה בוכה וצועקת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

22/08/2002 | 20:57 | מאת: אליזבט

ילדתי בת 8 והיא מאד בכיינית וצעקנית. היא לא מקשיבה למה שאני ובעלי אומרים לה ועושה ככל העולה על רוחה. אם היא לא מקבלת מה שהיא רוצה אז היא פורצת בבכי ובצעקות ולפעמים גם קללות. היא מציקה לאחיותיה הגדולות וכשהן צועקות לה להפסיק אז היא פונה אליי בבכי ובצעקות. בזמן האחרון המצב אפילו מחמיר והיא לא שומעת בקול האבא בכלל וכשהוא מבקש ממנה להפסיק משהו אז היא מקללת אותו ויורקת עליו. יש לציין שאנו עובדים קשה מאד וכמעט כל החופש הגדול היא בקושי יצאה מהבית. בבית הספר היא שקטה ומנומסת אך בבית המצב בלתי נסבל היא משתלטת על חיינו אין לנו מנוחה. אני חסרת אונים, אנא יעצי לי מה עלי לעשות. בתודה אמא מודאגת

פודום זה מיועד לשאלות בנושאים שפה, דבור, שמיעה ובליעה. פני לפודום פסיכולןוגי ובודאי תתיעצי עם פסיכולוג קליני או משפחתי שיסיעה להם, בהצלחה.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה