המלצה חמה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

05/08/2002 | 10:15 | מאת: מירב

שלום שמי מירב וכרגע שוטטתי להנאתי באתר, ראשית ברצוני לציין כי האתר נחמד מאוד והיה לי ממש כייף לבקר בו "יישר כוח"1 ברצוני ליידע אתכם במוצר "אינטרה" זהו סוג של משקה המורכב מ23 סיבים תזונתיים והוא גורם לאיזון המערכות בגוף, הרבה אנשים מספרים שבעקבות המשקה הנ"ל רמת האנרגיה שלהם עלתה וזה פתר להם הרבה בעיות בריאות, המוצר ידוע כמועיל הענייני "טהרת המשפחה" (בעיות מחזור ופריון).על עצמי אוכל להעיד שכתוצאה משתיית המשקה נעלמו לי בעיות הסינוסים שמהם סבלתי שנים רבות ואני ערנית יותר במהלך היום, לקרובת משפחה זה עזר להכנס להריון, לאחר ארבע שנים בהם לא הצליחה להביא ילדים, עקב בעיות במחזור (כל הזמן דיממה והצטרכה לחכות כל פעם מחדש עד המקווה) אני ממליצה לנסות את המשקה או, לחילופין, לקרא עליו מאחר והוא באמת באמת משהו מדהים,הוא מועיל גם על ידי מריחה ובמקרים נוספים רבים, לעדויות אין סוף! אני אשמח באם תרצו לשוחח על המשקה, תוכלו לכתוב לי לאי מייל ואני כבר אענה לכם. אם תרצו אוכל לשלוח לכם פרוספקט בעברית, אני חושבת שזה ממש משהו מדהים שכדאי להיחשף אליו כבר עכשיו אשמח לקבל תגובות מירב רוזן

05/08/2002 | 21:41 | מאת: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ראשית, את בכלל ניסית את האינטרה שאת ככה כותבת, כי אם כל הכבוד ניראה לי שאת סתם מבלפת! את יודעת כאשר אין לך ידע מעבדתי זה ממש לא בסדר מה שאת עושה, כותבת בכל הפורמים , ולפורמים אלו מגיעים אנשים שבאמת צריכים עזרה, כך שאת ממש צריכה לחשוב על מה שאת עושה, מ נ צ ל ת אנשים ברגע של חולשה, כך שקודם כל לפני שאת בכלל ממליצה קחי את החומר לבדיקה במעבדה ותבדקי מה הוא מכיל לפני שאת בכלל ממליצה עליו !!!!!!!!!! ושנית תנסי בפעם הבאה ( ועוד בפורם תמיכה הדדית!!!!!!!!!) לא להמליץ ואז לענות "כאילו"בשם של משהיא אחרת ולארוך איתה דיאלוג, שבעצם זה אם עצמך ! תנסי למצוא את האנושיות שבך ולא רק את התעווה לכסף, תאמיני לי יש דרכים אחרות. אז בפעם הבאה קודם תבדקי את המוצר למרכיבו ואז תמליצי, אם נכון הדבר! ועוד משהוא, גם "שאפילו זה לא ניראה לך" אדם יכול לפתח תגובות אלרגיות ללכל דבר מסוים, כדאי לקרוא את התגובות בפורם סרטן השד.

05/08/2002 | 22:37 | מאת: מירב

שלום אני מתנצלת על שכך ההודעה שלי נראתה, לא התכוונתח לנצל אפילו לרגע אנשים שנמצאים במצב חולשה! בכל אופן נכנסתי לאתר הבית של חברת לייף סטיילס, המשווקת את המוצר והצאתי ממנה את אותם סיבים תזונתיים שמהם מורכבת האינטרה, בנוסף לכך אני מצרפת לכאן את כתובת האתר של לייף סטייל שגם משם יוכלו לשאוב מידע ואז יוכלו להתבסס גם על דברים אחרים. כאמור אני ניסיתי את המוצר והוא עזר לי בבעיות הסינוסים (העלים אותם לגמרי) ולקרובת משפחתי עזר בבעיות המחזור החודשי (לפני האינטרה היא דיממה באמצע החודש ולכן לא יכלה להכנס להריון). בכל אופן כתובת האתר: www.lifestyles.net והמרכיבים של האינטרה שהוצאתי מהאתר הם: תכונות צמחים פסיפלורה מקל על כאב, מרגיע, עוזר במצבי נדוני שינה, חרדה ודיכאון, מוריד לחץ דם מפחיד מתח וכיווצי שרירים טימין מחטא מכייח מצוין נגד מחלות ריאה וסמפונות נגד בעיות עיכול, מונע הצטברות גזים מוריד מתח ועיוותי גזים פנינה סינית מצוין לגיל במעבר. משפר את מראה העור. שומר על שומר על עור בריא וחזק אלו-ורה מונע אבנים בכליות, מקל במצבי עצירות כרונית. מרפא פצעים פנימים, מונע זיהומים במערכת העיכול. מספק ויטמינים, מינרלים ואנזימים חיוניים מקל במצבי אסטמה ומיגרנה מאפשר חילוף חומרים, מונע כאבי בטן קמומיליה - בבונג מוריד מתח והתכווצויות שדירים. נגד פטריות וחיידקים, משרש החלמת פצעים. מסיע בהפרשת מיצי קיבה ונגד בעיות עיכול. מונע הצטברות גזים במעי עיכול. מקל בכאבי מחזור. נגד העיות עור ודלקות סלרי לפעולה תקינה של הכליות. עשיר במינרלים, עוזר בכיבי קיבה. מסיע במקרים של ראומטיזם ודלקות פרקים שורש הסיקורי מזרז חילוף חומרים בגוף שיטנדרה ברי אנטי אוקסידנט (נוגד חמצון). מעורר. מגביר יכולת מינית יעיל לבעיות עור, בעיקר אלרגיות אסטרגולוש מחזק את מערכת החיסונית. יעיל בטיפול בשפעת וזיהומים יונופורום מטהר את הכליות. עוזר במחלות דרכי השתן ליקוריץ-שוש קירח פותר תסמונת עייפות כרונית. מקל דלקות בדרכי הנשימה, מרגיע שיעול ברונכיטיס, אסטמה ואלרגיות. מרגיע כאבי כיב כיבה (אולקוס). מטפל בחומציות יתר של הקיבה. אנטי דלקטי, כאבי פרקים ומחלות עור דלקתיות קסקרה עוזר לעיכול וניקוי מערכת העיכול פולן מסיע במקרים של חולשה. יעיל לבעיות ודלקות של בלוטת הערמונית פרוסטטה מומלץ לחיזוק הגוף והמערכת החיסונית טריגונלה- חילבה הפחתת כולוסטרול וטריגליצרידים. הפחתת רמת סוכר בדם משפר תגובת אינסולין אצל חולי סכרת זנגויל מקל על בחילות והקאות, עוויתות וכאבים במערכת העיכול. יעיל למניעת בחילות של הריון. מוריד כולסטרול וטוב נגד לחץ דם גבוה. בעל השפעה אנטי דלקתית- דלקות פרקים הפרט שן הארי (שינן) משפר את תפקודי הכבד, הטחול, הלבלב. מסייע בטיהור הגף מרעלים. מגביר ייצור שתן, מחזק, אנטי ראומטי. מקל על עצירות. משפר חילוף חומרים- תורם להרזיה סרספרילה מטהר דם. משפר מערכת כליות. יעל למגוון בעיות אור קפסיקום מחזק מערכת חיסון. משפר זרימת דם פיפסיסמה בשימוש ע"י הילדים האידיאנים באמריקה כצמח מחזק אלפלפה - אספסת עושר לטיהור רעלים. מסיע במצבי מיגרנות, כאבי ראש ודיכאון מרגיע ומסיע במצבי נדוני שינה. עשיר בויטמינים ומינרלים וחלבונים. מחזק כללי, מונע עייפות שורש ג'ינסנג סיבירי מגביר זיכרון וחשיבה. מחזק מערכת העצבים. ממריץ ומעורר. מחזק מערכת חיסונית. מסייע למניעת מחלות. משפר התמודדות עם מצבי לחץ רוז היפ - ורד בר סיני עשיר בויטמין סי. משתתף בכ 300 תהליכים ביולוגים בגוף האדם. מחזק מערכת חיסונית- הצטננות ושפעת. מנטרל רדיקאלים חופשיים. מפרק כולסטרול. חיוני לשמירת על מראה עור בריא. מונע דלקות חניכיים פטרית ריישי מחזק הגוף ומערכת החיסון לפי המסורת הסינית, זו פטריית מקור החיים שוב ברצוני להתנצל על כך שהודעתי נראתה כפי שנראתה בעינך, ואם נחתם במקום שמי שם אחר, הרי זו טעות!!!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה