דוקטור

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

02/08/2002 | 21:59 | מאת: ד"ר דוקטור

אולי זה לא הפורום המתאים אך אציג בכל אופן את בעיתי: עברתי טיפול ראשון בהסרת שיער בלייזר בבית חולים פרטי(לא אזכיר את שמו) שטוען שהטיפול נעשה רק ע"י רופאים מומחים..רק ע"י רופאים מומחים.. איזה הוכחה עלי לבקש מהרופאה(ספק רופאה) שאכן היא דוקטור האם אמור להיות לה כרטיס זהוי מטעם משרד הבריאות או משהו כזה? האם יש ברשת אתר המרכז את שמות הרופאים הרשומים, שבו אוכל לבדוק אם שמה אכן מופיע שם? ועוד משהו: בית החולים הנ"ל טוען שיש לו רשיון מטעם משרד הבריאות ובכן ביקשתי מפקידת הקבלה לראות אותו אך היא טענה שהרשיון מצוי בבית החולים בחיפה ולא בסניף של הבית החולים הנ"ל במרכז הארץ הסניף שבו עברתי טיפול להסרת שיער בלייזר מבלי שתהיה לי שום הוכחה שהמטפלת היא באמת רופאה ושלבית החולים הנ"ל יש רשיון מטעם משרד הבריאות עיזרו לי בבקשה! תודה מראש ד"ר דוקטור

אכן, כאן לא המקום המתאים לשאלתך, בכל זאת, תשובתי: את הביבורים היה אליך לעשות לפני הטיפול! בכל מיקרה אתה יכול לפנות למשרד הבריאות, לדר' שנון, אחראי על המחלקה למתן הכרה במעמד המקצועי במשרד תוכל גם לשאול הסתדרות הרפואית בישראל, הר"י, חובת הרופאה והמרכז להציג את הקישיון ותעודות על גבי הקיר, במקום ברור - תוכל בעניין זה לפנות למשרד המשכר והתעשיה לבירור מעמדם.

04/08/2002 | 22:39 | מאת: ד"ר דוקטור

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה