דיבור בגיל שנה וחצי

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

25/04/2002 | 11:39 | מאת: לילי

בתי היא בת שנה ושבעה חודשים ועדיין לא מדברת, מלבד "אבא" ו "אמא". היא מקשקשת הרבה אבל בלי משמעות. עשינו בדיקות שמיעה בקופ"ח ואח"כ בבית חולים והכל תקין. היא מבינה כל מה שאומרים לה ומבצעת הוראות, אבל הכל בלי מילים מובנות. מה לעשות?

את מתארת ילדה שנימצאת בתחום הנורמה, אליך להמשיך לעודד אותה לחקות מילים ושמות. עייני באתר האגודה של קלינאי התקשורת ובמידה וביתך איננה מוסיפה מילים בטווח של חודשים, שלושה או אינה מחברת שני מילים ביחד בגיל שנתיים, תוכלי לפנות לבדיקה וקבלת יעוץ אישי אצל קלינאי תקשורת מהקופה בה הינך מבוטחת. www.ishla.org.il

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה