דיבור חטוף

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

14/04/2002 | 14:30 | מאת: נועה

רציתי לדעת ממה נובעת התופעה של דיבור חטוף (בקריאת טקסטים ובמצבי לחץ והתרגשות)? האם התופעה על רקע גנטי? מה הטיפול? והיכן ניתן לקרוא על כך?

זו תופעה קשה לטיפול, אצל מרבית האנשים שייך לקווי אישיות כלליים ולא ספציפיים רק לדיבור, לא כל דיבור חטוף ימצאה את מקורו האותה תופעת אישיות, וכו'. ניתן לקרוא מעט בפרק על הפרעות קצב בדיבור באתר האגודה הישראלית של קלינאי התקשורת www.ishla.org.il בשאלות אישיות כדאי להתיעץ עם קלינאי תקשורת באופן אישי.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה