לא בטוחה שזה הפורום המתאים..

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

10/04/2002 | 19:50 | מאת: sha

איך פותרים בעיית ריכוז?! מגיל קטן מאוד, גיל 6 תחילת הלימודים בביה"ס לא הייתי מרוכזת. בגיל מבוגר יותר אני זוכרת שכשהייתי מכינה את שיעורי הבית לבד הייתי באמצע ההכנה מתחילה לבהות ולדמיין דמיונות, ממש סיפורים שלמים, מהסיבה הזו הייתי מושכת את ההכנה עד שעות הערב המאוחרות. בכיתה לא הייתי מרוכזת, הייתי מאוד איטית והייתי בן האחרונים לסיים להעתיק מהלוח.. לא מסוגלת עד היום לשמוע משהו מרצה, או מדבר כמו מורה בכיתה למשל.. שוב פעם חוזרת לדמיונות, מאבדת עניין אחרי שתי דקות. ולעניין אחר... אני לא מסוגלת לקרוא כתבות ארוכות.. אני מתחילה לשייט לי בין השורות הלבנות, וחוזרת לחלומות, ועוברת דף וסוגרת את הספר או את העיתון.. עם ספרים זה לא קורה, אני קוראת ולא משייטת כל כך הרבה, לא סוגרת את הספר אחרי שתי שורות.

פני לאבחון פסיכולוגי, הם יותר מיומנים באיבחון וטיפול בבעיה המתוארת בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה