pds

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

12/03/2002 | 12:16 | מאת: נחמה

יש לי ילד בן 5.5 שאובחן ע"י פסיכיאטרית לילדים כ- PDD אולם במכון עלם בק. גבעת חיים איחוד אובחן ע"י מנהלת המכון ומרפאה בעיסוק כ- PDS ברמה מאוד גבוהה אין לי מושג מה זה ? האם יש חומר כתוב באתר כלשהוא? אני מעוניינת גם לקבל שמות של גנים שמטפלים בילדים כאלה, כרגע הוא בגן רגיל עם סייעת צמודה. תודה

האחראיות לאיבחון PDD הינו בידי הפסיכיאטר, אינני מבינה מה זה צריך להיות PDS, ברור שאת זכאית לקבל הסבר על האיבחון הזה והאם יש הבדל בין מה שנקבע בידי האיש מקצוע המוסמך לכך 0פסיכיאטר9 ובין הצוות המטפל, יתכן שמדובר רק על חומרת התופעה ולא על עצם קיומה. העקר הינו תפקודו של בנך בחברה ובמשפחה ויכולתו לתקשר עם סביבתו המיידית. באר לקבלת מידע נוסף נסי באתר של קלינאי התקשורת www.ishla.org.il תוכלי גם להכנס לאתרים נוספים משם. תוכלי גם לנסות חיפוש במנוע google. בקשי מצוות הגן להפנות אותך למקורות מידע נוספים.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה