שאלה מקצועית

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

19/02/2002 | 19:32 | מאת: מאיה

שלום, אני קלינאית תקשורת. רציתי לדעת היכן ניתן לקנות בארץ מבחנים סטנדרטיים כמו PLS (צימרמן) ודומיו. וכן לקבל הפניה לאתרי אינטרנט בעולם שדרכם ניתם לקנות משחקים לטיפול (דרך ASHA אני לא מוצאת). תודה מראש...

20/02/2002 | 08:32 | מאת: ד"ר עופר אמיר - קלינאי תקשורת

את מוזמנת לפנות למשרדי האגודה ולבקש שיפנו אותך למקורות אילו. בנוסף, בד"כ בכנסים השנתיים של האגודה (כמו הכנס שהתקיים לפני כשבוע) מוצעים למכירה מבחנים וערכות איבחוניות וטיפוליות במחירים נמוכים ממחיר השוק. באשר לקישורים רלוונטיים, בידקי באתר של האגודה את הלינקים למוסדות וארגונים מקבילים בעולם, ואני בטוח שתוכלי למצוא את מבוקשך. בהצלחה

מאיה, האם את חברה באגודה? אשמח לדעת. פרידה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה