גמגום קשה ופתאומי

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

26/01/2002 | 16:04 | מאת: אמא ענת

בני בן 2 ו3 חדשים דיבר מס" חדשים בצורה רהוטה ומעבר לממוצע הגיל. לפני כשלושה שבועות החל לגמגם כשבימים האחרונים הגמגום הפך כה קשה עד כי הוא לא מסוגל להוציא מילה מפיו בלי להיתקע בהברה הראשונה. הגמגום מתסכל אותו והוא החל להימנע מדיבור לאחר שהיה פעוט חיוני ופטפטן. במשפחה רקע של ליקויי למידה ושל גמגום בדרגת קרבת דם ראשונה. מה לעשות, לאן לפנות איפה לאבחן איפה לטפל- אשמח לקבל את כל האופציות האפשריות- קו"פח/ פרטי תודה

26/01/2002 | 16:14 | מאת: אמא ענת

בכתובת הדואר שלי נפלה טעות. אפשר לשלוח לי תשובה לכתובת המתויינת בהודעה זו

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה