חוסר קשב

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

22/01/2002 | 21:13 | מאת: יעל

הילד שלי בן שלוש וחצי, והוא מדבר יפה מאוד אבל בכלל לא מקשיב לשאלות והוראות ועסוק בשלו. לא משנה מי מדבר אליו- ילד, מבוגר, גננת, לי הוא איכשהו עונה לפעמים אבל צריך להתאמץ מאוד כדי לזכות בתשומת ליבו (ולשמו הוא אינו מגיב !) עשינו בדיקת שמיעה והכל בסדר. איך אפשר לגרום לתגובה מצידו? אבקש עצתך. אנחנו בתהליך אבחון של דיבור אבל נאלצים להמתין זמן רב לטיפול.

פני ישירות לקלינאי תקשורת אשר יעשה איבחון ראשוני של הקשר שלו - כולל התרשמות של קשר עין, תיקשורת ונכונות לתקשר באופן מילולי, במקביל להתליך האיבחון המתמשך זמן רב! יכול היות שיש משום לביצוע בדיקות שמיעה הבדוקות "תפקוד מרכזי" של השמיעה - זהו תיפקוד הפיענוח המתבצע במוח, לאחר שהקליטה מתבצעת באוזן! בדיקות אלו מבוצעות בביה"ח שיבה, תל השומר ובבי"ח הדסה, עין כרם בירושלים.

31/01/2002 | 16:05 | מאת: eliv

Could also be ADD If it is, you should diagnose it as soon as possible There are ADD forums in NANA and TAPUZ where you can get more information

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה