הידרדרות

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

17/12/2001 | 14:49 | מאת: שי

פרידה שלום אני בו 24 אשר סובל מגמגום מולד , עד לפני שנתיים הגמגום היה מוגדר כקל אך בשנתיים חלה החמרה במצבי ואין מצב אשר בו אני לא מגמגם פעם יכולתי להיות יום שלם עם משהו אשר לא יבחין שאני מגמגם וכיום אין מצב כזה פניתי לכל הגורמים האפשריים אך ללא הועיל ומצבי רק הולך ומחמיר וככל שאני חושב על זה אני מגיע למסקנה שמטיפול לטיפול מצבי רק החמיר ואני כיום מת לחזור למצבי לפני שנתיים ואני יגיד תודה לאלוקים כי אני פשוט מיואש והאם יש לך סיבה ממה נובעת ההחמרה? אני רק אציין שוב שהייתי בכל הטיפולים כולל אלטרנטיבית אך הכל שטויות רק לשלם ולשלם בכל טיפול ללא שום תועלת כיום אני נמצא בטיפול קיניסולוגי שזהו הקרש האחרון שלי האם ידוע לך מקרים שטיפול כזה הועיל? תודה מראש

אין הוכחות שטיפול קינסיולוגי עוזר לגימגום, אולי באופן כללי תחושותיך ישתפו ובדרך זו אולי תרגיש יותר טוב. פנה לאירגון "אמבי" לעזרה עצמית של אנשים הסובלים מגימגום וקבל מהם תמיכה וכוח לקבל את עצמך, ולחיות עם הגימגום.......... יתכן וכשתפסיק להלחם באו, יוקל לך ויהיה לך יותר טוב. באשר לשינוי בדיבור וקשר לסבות לכך, רק אתה יודע מה קרה בחיים שלך, מה מלחיץ או מחמיר את דיבורך? לאמב יש גם אתר באינטרנט!

18/12/2001 | 23:59 | מאת: א.מ.

www.ambi.org.il

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה