מכשירי שמיעה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

26/11/2001 | 20:27 | מאת: מתנדבת שירות לאומי

אני משרתת במוסד לילדים ובוגרים פגועי מוח. יש אצלנו בת שלוש מקסימה, חרשת ב-95% , שאחת ההנאות שלה בחיים זה להוציא את מכשירי השמיעה מיד עם הלבשתם ולהכניסם לפייה. האם יש מכשירי שמיעה שקשה להוציא אותם מהאוזן יותר מהמכשיר הממוצע? (אבל שלא יהיו יקרים מידי). כמו כן רציתי לשאול מה מחירו של שתל שבלול? תודה רבה.

תפני לעזרה בטיפול במכשיר של הילדה לאירגון מיח"א 6994778-03. הם יתנו לך עצה מה לעשות באשר לשימוש במכשירים. באשר לשתל, לילדים עד גיל 18 השתל כלול בסל השרותים והקופ"ח משלמת על הכל, ההחלטה וכו' בידי ההורים, ןהמלצת הצוות המקצועי המטפל בילדה.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה