איך אפשר לדבר יותר לאט

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

24/11/2001 | 22:52 | מאת: עודית

אני עו,ד במקצועי. לעתים קרובות קורה שכשאני טוענת בבית המשפט אני מדברת מהר מדי ובהתלהבות רבה. הקלדנית לא מספיקה לרשום את מה שאני אומרת ויוצא שטעון נהדר ומצויין שלי הופך בפרוטוקול הדיון למשהו לא ברור וחסר. כיצד אפשר לטפל בכך האם אפשר להפנות אותי למשיהו ספציפי שמטפל בבעיות של דיקציה. האם זו אכן בעיה של דיקציה. באופן כללי אני לא מדברת מהר מדי ואין לי בעיה . הדבר קורה בעקר בעיתות התלהבות או התרגשות. אודה לתשובתכם

פני לקלינאי תקשורת, באיזור מגוריך או עבודתך, דרך קופ"ח או דרך האתר של הקלינאים: www.ishla.org.il

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה