ילד בן 3 חוזר על עצמו

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

10/12/2016 | 09:13 | מאת: מירית

שלום רב , בני בן 3 כשהוא משחק עם חבר או איתי הוא מחליט תמיד שהוא דנות מסויימת למשל הוא האבא ואני האמא ואז באופן קיצוני ובמשך יום שלם הוא כל כמה דקות אומר אני האבא ואת האמא נכון?? כמובן שאני עונה לו נכון, ממשיכים לשחק ואחרי מס דק שוב אני האבא ואת האמא נכון ?... החזרה הזו טורדנית , כל כמה דק ויכולה להימשך שעות ארוכות ... איך אני מטפלת בזה?

אין מה "לטפל בזה" תשמחי שהוא מוכן לשחק משחק דמיוני ולהכנס לדמויות, תנסי לגוון כדי שילמד את העקרון של דמיון לעומת מציאות. תזרמי איתו ותהני!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה