קלינאית תקשורת לעתיד

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

08/10/2016 | 18:19 | מאת: דנה

שלום, כקלינאית תקשורת לעתיד, הייתי שמחה לדעת כיצד לרוב מתנהלת הקבלה למקומות העבודה השונים? (קופות חולים, מכונים פרטיים ועוד...). האם ברוב המקומות זה מסתכם בראיון אישי בלבד, או שמא מדובר במבחני מיון, פוליגרף לבדיקת אמינות וכדומה? אני מניחה שכל מקום עבודה הוא שונה ודורש אחרת, אבל מניסיון אישי אולי תוכלי לעזור לי לענות על השאלה : )

את צודקת, כל מקום ונהלי העבודה שלהם. כשתתחילי לחפש עבודה, לאחר שתסיימי את לימודיך ותעמדי בדרישות החוק, תחזיקי בידך את תעודת ההכרה כקלינאית תקשורת, אז תכירי את הדרישות בכל מקום אליו תפני. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה