שיבוש הגיית צ'

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

17/11/2001 | 10:19 | מאת: אמא של נעה

בתי בת השבע משבשת את האות צ- מבטאה ס' במקום. למעשה מאז שהתחילה לדבר. האם ניתן לטפל בבית ללא קלינאי תקשורת, שמעתי שישנה טכניקה פשוטה לטפל בכך. תודה.

הטכניקה פשוטה למי שיודע, כדאי להתיעץ עם קלינאי תקשורת, קופ"ח מממן את הטיפול עד גיל 10, לכן אינני מבינה למה לא לנצל את הידע של בעל מקצוע. בהתיעצות ניתן לקבל מהקלינאי הסבר ותוכנית לעבודה בבית ובכך לעשות את התהליך לקל ולנסות להבטיח הצלחה. ישנם קלינאי תקשורת גם במערכת החינוך, בבתי הספר או במרכזים עירוניים אשר נותנים טיפול במסגרתם. אל תוותרי על יעוץ מקצועי ואל תקשי על ביתך בנסיונות ביתיים אשר אינם מובנים ומדורגים.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה