ירידה בשמיעה/השפעה על פרופיל צבאי

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

15/02/2016 | 00:22 | מאת: נאוה

שלום רב, בני בן ה 17.5 יושב שעות מול המחשב עם אוזניות, ובשנה האחרונה החל לסבול מטנטון דו צדדי. רופא א.א.ג. הציע לעשות בדיקת שמיעה ולהלן התוצאות: SRT 10 בשתי האוזניים DISC 96 באוזן ימין DISC 92 באוזן שמאל DB 45 בשתי האוזניים הבדיקה התקיימה לאחר שנקבע לו פרופיל צבאי 82 בשל צילינדר בעיניים. כרגע מסומן לקרבי אך ממש לא מתאים לזה ולא רוצה בזה. האם ירידה זו נחשבת קלה או בינונית ? האם הירידה שיש לו עשויה להוריד לו פרופיל ? ואם כן, האם ידוע לכם לכמה ? תודה נאוה

תשמחי בבריאותו של בנך....הבדיקה לגמרי תקינה, אין ירידה בשמיעה בכלל!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה