בן 7 חודשים עם לקות שמיעה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

29/08/2015 | 13:38 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב, תינוק שלי כבר נכשל בבדיקות שמיעה כבר בלידה בבית החולים, באבחון בירה בגיל 5 חודשים, אובחנה לקות שמיעה קשה. בבדיקה אחרונה בגיל 7 חודשים דווח על לקות בינונית. הילד אומר כמה מילים (אבא, אמא, אדדדאא). האם צריך התערבות טיפולית כבר בגיל הזה? נא להפנות אותי בבקשהתנ

חשוב מאד לעקוב אחר שמיעתו,צהאם נעזר במכשירי שמיעה? האם זקוק להתערבות חינוכית טופולית עי קלינאי תקשורת, האם בקשר עם מיחא, באזיור מגורים? מעקב רופא אאג, וקלינאי תקשורת חשובים ביותר, לכל אורך הדרך

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה