שימוש נכון בקול

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

19/03/2014 | 00:48 | מאת: נטלי

שלום, אני מדריכת שחייה ומשתמשת הרבה בקול שלי. פעמיים כבר הגעתי למצב שאני מאבדת את הקול שלי. הבנתי שיש אפשרות למורים ומדריכים להגיע לקלינאית תקשורת כדי שילמדו אותי להשתמש נכון בקול. כיצד זה מתבצע? האם יש הנחה למדריכים? האם אפשר להגיע דרך קופת החולים? אשמח להסבר. תודה

תפני קודם כל לרופא אאג' שיבדוק את בריאות ומצב מיתרי הקול שלך ויפנה אותך לטיפול. ההגדרה של קופת חולים הינה זכאות רק למורים במשרד החינוך, לא ממש כתוב כך בסל השרותים... בכל מיקרה, בבתי החולים מקבלים טיפול בתעריף ממשלתי, זה המקום הכי זול. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה