ירידה שמיעה פתאומית

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

22/01/2014 | 15:03 | מאת: שמואל חדד

אתמול התעוררתי בבוקר מוקדם מיד שמתי לב שבאוזן ימין אני שומע רעש קבוע כמו נשיפה חזקה . במהלך היום הרעש נדמה כמו גלי הים. בד בבד, שמתי לב שכאשר אני מנסה להאזין לטלפון באוזן ימין, לא שומע כלום. בהעברת הטלפון לאוזן שמאל, אני שומע. ההרגשה דומה לזו המורגשת אחרי נסיעה בירידות מירושלים או מצפת, או כמו ההרגשה כאשר במהלך מקלחת נכנסים מים לאוזן. אלא שבשני המקרים פעולות מסוימות מחזירות את המצב לקדמותו ואילו כעת לא חל שיפור זה היום השני. האם למישהו יש הסבר, הצעות, המלצות? אודה על מידע

מקווה שבנתיים פניתה לרופא אאג ואפילו למיון בבית חולים. אתה מתאר תופעה המתאימה לאבחנה של Suden deafness שהיא חרשות פתאומית, יש לטפל בה במיידית!!!

27/01/2014 | 17:11 | מאת: שמואל חדד

תודה לך פרידה. פניתי מיד לרופא המשפחה. רופא המשפחה לא ראה דחיפות בעניין ורק למחר זומן לי תור לרופא א.א.ג ולבדיקת שמיעה. בנתיים נראה שהשמיעה מתחילה לחזור. רחוק ממה שהיה, אבל עדיין שומע רחש רצוף באוזן הדומה לרחש המופק ממכשיר רדיו שאינו בתדר.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה