לימודים לקלינאי תקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

16/01/2014 | 19:00 | מאת: מרינה

שלום, שמי מרינה, יש לי תואר ראשון מאונבריסטה פתוחה במדעי המדינה, התמחות בניהול, אני עוסקת כ10 שנים בתחום של מערכות מידע, תמיד עניין אותי תחום של קליני תקשורת, ובמידה ואני רוצה לעשות הסבה וללמוד את המקוצוע, מה עלי לעשות? את בגרות שלי עשיתי באוקראינה ולא עשיתי פסיכומטרי. תודה

עליך לפנות לאוניברסיטה או מכללה לחוג ללימודי הפרעות בתקשורת וללמוד מהם מה נדרש ממך. בעקרון הלימודים נמשכים שלוש וחצי שנים והם די טובענים. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה