בת שנה ו11 חודש הגיה של מילים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

23/10/2013 | 08:07 | מאת: אפרת

שלום אני כתבתי לך לא מזמן על ביתי שבחודשיים האחרונים חלה קפיצה משמעותית באוצר המילים שלה ממצב של אוצר מילים דל ומצומצם היא עברה למצב שכל יום אומרת מילה חדשה. הבעיה היא שרוב המילים החדשות שהיא אומרת היא לא אומרת נכון למשל: לטייל -טיי, מים - מי, בלון - בלו טעים - טעי וכו יש מילים שהיא כן אומרת באופן מלא ונכון אבל יש גם מילים שלא.. איך להתייחס לזה? כמובן שאני שמחה שיש התקדמות בדיבור שלה אחרי זמן מה שהיה נראה שלא מתקדמת...אבל עדיין קצת מטריד אותי שהיא לא מצליחה להגיד מילים בשלמותם תודה מראש

אפילו לא בת שנתיים, תני לה הזדמנות להתפחת ואל תלחצי או תלאחצי. תהני מכל שיבוש ודברי אליה בצורה הכי ברורה וטובה, מבלי להחזור על השיבושים שלה.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה