בעיית תיקשרות

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

09/10/2013 | 08:09 | מאת: אלי

בעקבות עימות מילולי קשה בסביבה מוכרת למחרת התקשתי בדיבור ומאוחר יותר גימגומים עד היום.נמשך קרוב ל-20 יום האם אפשר לטפל בבעייה ואיך?

מכוון שאת מתארת מצב טעון גם רגשית, אי אפשר לדובב את הגורמים. אם עבר ואתה רגוע, אין מה לעשות. גם אם יש אמונה בציבור שאירוע חד פעמי יכול לגרום לגימגום, הדבר במציאות איננו כך, ובודאי לא באדם בוגר. אתה מתאר מצב לאחר טראומה ולחץ רגשיים וצורת הדיבור הינה תופעה הקשורה לכך. אם התופעה תחזור על עצמה, תפנה ראשית לפסיכולוג בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה